Bartu Can cinayeti soruşturması gelişme..

Zonguldak Ilıksu mevkiinde silahla öldürülen Ereğlili içmimar Bartu Can cinayetinde Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri soruşturmayı derinleştirdi. Cinayet olayında 2 taksici şüpheli sıfatıyla gözaltına alındı.

Yayın: 28 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 28.09.2023 15:00:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 46 sn.
Takip EtGoogle News

10.09.2023 tarihinde kamp için gittiği Zonguldak Ilıksu mevkiinde 4 arkadaşı ile birlikte kamp yapmak için gittiği alanda ölü bulunan ardından yapılan otopsi raporu sonrası çenesinden aldığı kurşunla hayatını kaybettiği anlaşılan içmimar Bartu Can soruşturmasında yeni gelişmeler yaşandı.

Edinilen bilgiye göre; jandarma ekiplerinin yaklaşık 2 hafta süren güvenlik kameraları incelemeleri sonrasında, sabah saatlerinde Zonguldak’tan çıkış ve Kdz.Ereğli’ye giriş saatleri arasında tutarsızlık bulunduğu gerekçesiyle cinayete karıştığından şüphelenilen taksiciler A.Y ve O.A’yı gözaltına aldı.

Kandilli Jandarma Karakolunda alınan ilk ifadelerinde A.Y ve O.A’nın suçlamaları kabul etmediği; Jandarma ekiplerinin cinayette uyuşturucu pazarlığından şüphelendiği öğrenildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.