Başkan Erdoğan’dan 5 Aralık Kadın Hakları Günü Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli İlçe Örgütü Başkanı Zerrin Yılmaz Erdoğan, 5 Aralık Kadın Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Siyaset Yayın: 05 Aralık 2025 - Cuma - Güncelleme: 05.12.2025 11:37:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli İlçe Örgütü Başkanı Zerrin Yılmaz Erdoğan, 5 Aralık Kadın Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Dünyada her şey kadının eseridir” sözünden ilham aldığını belirten Erdoğan, kadınların eşit yurttaşlık haklarını kazandığı bu anlamlı günü gururla selamladığını ifade etti.

5 Aralık’ın yalnızca kadınların seçme ve seçilme hakkını elde ettiği tarih olmadığını vurgulayan Erdoğan, bu günün aynı zamanda Cumhuriyetin eşitlik konusundaki kararlı duruşunun en güçlü göstergelerinden biri olduğunu söyledi.

Bir kadın ilçe başkanı olarak Atatürk’ün mirasını omuzlarında taşıdığını belirten Zerrin Yılmaz Erdoğan, siyasette, üretimde ve yaşamın tüm alanlarında kadınların güçlenmesi için mücadeleyi sürdüreceğinin altını çizdi.

Erdoğan, mesajının sonunda tüm kadınların 5 Aralık Kadın Hakları Günü’nü kutlayarak, eşitlik yolunda birlikte yürüyen tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.