Başkan Tıskaoğlu fuar katılımcılarına teşekkür etti.

ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, Zonguldak Dedeman Otel’de 3 gün süren Genel Ticaret Fuarı katılımcılara teşekkür etti.

Gündem Yayın: 06 Mayıs 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 06.05.2024 15:12:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Açıklama şöyle:

Değerli ZONSIAD Ailesi ve kıymetli Fuar katılımcılarımız.

3-4-5 Mayıs tarihleri arasında Zonguldak Dedeman Otelde düzenlediğimiz 2. Genel Ticaret Fuarın’a kıymetli zamanınızdan ayırıp katılım sağladığınız için teşekkür ederim. Başta Zonguldak Valimiz Sayın Osman Hacıbektaşoğlu’na ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ( ZTSO ) Başkanı Sayın Metin Demir’e destekleri için ayrıca teşekkürü bir borç bilirim. Heyecanımıza ortak olan tüm fuar katılımcılarına, siyasi partilerin değerli temsilcilerine, değerli ZONSİAD yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, daire müdürlerimize, basınımızın değerli temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarımızın kıymetli temsilcilerine, fuara iştirak ederek katılan çok değerli bölge halkına canı yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerle birlikte Zonguldak’ımıza değer katmak ve birlikte fuarda yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Bu birlikteliğin uzun soluklu, birbirimize karşılıklı fayda sağlayabileceğimiz süreklilik gösteren ticari iş birliğinin devamlılığını diliyorum. Markalarımızın yüzünü dış pazarlara döndürebilmesi için bu tür fuar etkinlikleri aslında yerel markalarımız içinde çok büyük bir ön hazırlık aşamasıdır. Zonguldak’ta istihdam olanaklarının gelişmesine vesile olan fuarımız, şimdiden eve dönüş projesi kapmasında bir çok yatırımcının dikkatini çekmiştir. Almanya’dan farklı firmalar da önümüzde ki dönem fuarımıza katılım sağlayacağını belirtmiştir. Her geçen yıl bir yenisi daha ekleyerek daha fazla katılımcı ile 3. Genel Ticaret Fuarımızı gerçekleştireceğiz. Fuar standımızın yapımına kadar süreçte emeği geçen değerli çalışma arkadaşlarıma bu vesile ile teşekkür etmek isterim. Her zaman söylediğim gibi, Burası hepimizin. Gelişimimizi ve geldiğimiz noktanın farkındasınız, bu farkındalık daim olmalı. Bu yapının temel taşları sizlersiniz, bu eser hepimizin.

En kısa zamanda görüşmek üzere.
Saygılarımla.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.