Biontech aşısı için uzun kuyruklar oluştu..

Kdz.Ereğli Devlet Hastanesinde Biontech kuyrukları sürüyor.30-50 yaşüstü vatandaşlar aşı olmak için erken saatlerde kuyruğa giriyor…

Gündem Yayın: 06 Temmuz 2021 - Salı - Güncelleme: 06.07.2021 14:33:44
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli’de Biontech aşısı yoğun ilgi görüyor. Sadece Devlet Hastanesinde yapılan aşı için 30-50 yaşüstü vatandaşlar erken saatlerden itibaren kuyruğa giriyor.

RANDEVU PROBLEMİ SÜRÜYOR

Biontech aşısı için randevu almak isteyenlere Aile Hekimlikleri de adres olarak gösteriliyor. Ancak, Aile Hekimliklerinde Biontech aşısı bulunmadığı için vatandaşlar bu kez Devlet hastanesine yönlendiriliyor.

Aile Hekimliği ilgilileri randevuları kapattıklarını, ancak bakanlık tarafından açıldığını söylüyor.

Bakanlık ile Aile Hekimlikleri arasındaki iletişim kopukluğunun faturası vatandaşa çıkartılıyor.

DEVLET HASTANESİ BAŞARILI

Devlet hastanesinde vatandaşların nabzını yoklayan Yeni Ufuk, hastanedeki aşı uygulamalarından vatandaşların memnun olduklarını saptadı.

Vatandaşlar, aşı odaları ile içerdeki ve dışardaki bekleme mekanları ile içerdeki organizasyondan memnuniyetlerini dile getirdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.