Bir de Tuvaletler açık olursa değmeyin keyfimize..

Sahilde Yürümek Keyifli Ama Tuvaletler Açık Olursa..

Yaşam Yayın: 07 Nisan 2022 - Perşembe - Güncelleme: 07.04.2022 18:03:06
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Takip EtGoogle News

Eşsiz bir sahili bulunan Kdz. Ereğli'de halk sağlkılı yaşam için sabah ve akşam yürüyüşleri yaparken, tuvalet sıkıntısı yaşıyor.

Özellikle sabah erken saatlede sahilde yürüyen vartandaşlar, yürüyüşlerini sosyal medya sayfalarından paylaşırken, umumi tuvaletlerin kapalı olmasından yakınıyor.

Sahilde yürüyüş yapmanın keyifli olduğunu vurgulan bazı Ereğlililer, 'Eşsiz sahilde yürüyüş yapmak keyifli. Biz bu keyfi yaşarken, tuvalet ihtiyacımızı gideremenin sıkıntısını yaşıyoruz.

Bu yüzden yürüyüş adeta kabusa dönüşüyor. İlçe merkezi dahil tüm tuvaletler kapalı. Belediye yetkilerimizden bu soruna bir çare bulmalarını bekliyoruz. Birçok kişi de aynı dertten muzdarip' sözleriyle sosyal medya sayfalarından paylaşımlarda bulunuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.