Bu fiyatlar piyasanın çok altında..

Hayat pahalılığı yüzünden evinin eşyasını yenileyemeyen, ihtiyaçlarını erteleyen Kdz. Ereğlilere, Nesli Home İndirim Çadırı Kampanyası başlattı. Nesli Home İndirim Çadırında ise evinizin ihtiyacı için yok yok.

Ekonomi Yayın: 25 Haziran 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 25.06.2022 00:57:27
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

 

TV Ünitesi, Yemek Masası, L ve Oval Koltuk, Sehpa, Çok Amaçlı Dolaplar, Çalışma Masası, Kitaplık, Gardırop, Yatak, Baza, Yatak Başlığı, Salıncak, Ekmeklik, Çay Seti, Plastik Oturma Grupları ve Perde gibi birçok ürün çadırda mevcut.

 

 

Yaklaşık 1 ay önce açılan Nesli Home İndirim Çadırı, fabrika satış fiyatlarıyla alım gücü düşen vatandaşlara hizmet vermek için 3 ay gibi kısa süreli kampanya düzenledi.

 

 

Kdz. Ereğli’de piyasa fiyatlarının çok altında olan kaliteli ürünleri, vatandaşla buluşturan Nesli Home, ülkenin bazı şehirlerde uygulanan çadırdan doğrudan satış sistemini Ereğli halkı ile buluşturdu. Sınırlı sayıda olan ürünleri yetişen vatandaşlar alıyor. Kdz. Ereğli’de bu ürünleri bu fiyatlara başka hiçbir yerde bulamazsınız.

 

 

Ürünü alan vatandaşın nakliyesini montajını da ücretsiz yapan Nesli Home'nin. kredi kartıyla da satışları var. Zonguldak, Devrek, Ereğli, Alaplı ve Akçaloca halkını çay içmeye davet eden Nesli Home yetkilileri, indirim bu çadırına girenin, boş çıkmayacağı konusunda da oldukça iddialı.

 

 

Bağlık Mahallesi, Suphi Konak Caddesi No: 30 adresince açılan Nesli Home İmdirim Çadırına gelin görün, öyle karar verin.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.