Bu kez çalışanlar düzenledi…

Ekonomi Yayın: 29 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 29.05.2019 16:14:44
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren 7/A Yapı Market çalışanları iftar programı düzenledi. İftar programına 7/A yönetim kurulu başkanı Ali İhsan Alim, 7/A Yapı genel Müdürü Mehmet Alim, İnsan Kaynakları Müdürü Tülin Alim, 7/A yapı market Müdürü Dursun Atalay ve çalışanlar katıldı.

Ereğli’ de hizmet veren 7/A Yapı Market çalışanları Organize Sanayi Bölgesinde ki firmaya ait depolama alanında iftar programı düzenledi. Çalışanlar tarafından düzenlenen iftar programına 7/A yönetim kurulu başkanı Ali İhsan Alim, 7/A Yapı genel Müdürü Mehmet Alim, İnsan Kaynakları Müdürü Tülin Alim, 7/A yapı market Müdürü Dursun Atalay ve çalışanlar katıldı.

İftar programı ile ilgili olarak açıklamada bulunan 7/A Yapı genel Müdürü Mehmet Alim “Arkadaşlarımız iftar programı düzenlemişler. Bizlere de haber verdiler. Güzel bir iftar programı oldu. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İftar programı yapılan sohbetin ardından sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.