CHP ve İyi Parti’den alternatif tören

Kdz. Ereğli’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yıl kutlamaları kapsamında çelenk sunum töreni yapıldı.

Gündem Yayın: 28 Ekim 2022 - Cuma - Güncelleme: 28.10.2022 12:18:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Anıt Park’ta düzenlenen törende resmi programın bitmesinin ardından CHP, İYİ Parti ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının çelenkleri de Atatürk Anıtı’na sunuldu.

POSBIYIK’TAN ETKİNLİKLERİN KISITLANMASINA TEPKİ

Alternatif Çelenk sunumunda yer alan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık da bir konuşma yaparak, Amasra’da yaşanan maden kazasından dolayı ilçedeki etkinliklerin kısıtlanmasını eleştirdi. Posbıyık, şu ifadelere yer verdi:
"Cumhuriyeti her zaman kutlamamız lazım. Bu konuda Ereğli’de biraz zayıfladığımızı düşünüyorum. Bundan kendimi sorumlu tutuyorum en başta. Amasra’da bu akşam fener alayı var. 41 tane şehidi toprak altına Amasra’da verdik, belediyesi ilan etti bu akşam orada fener alayı var ama Ereğli’de fener alayı yok. Ben Cumhuriyet Bayramı için aylar önce Edip Akbayram ile anlaştım, paramı ödedim. Ama sen yapamazsın dediler. Edirne Belediye Başkanı demeç verdi, onu ben aldım dedi ve Edirne’de Edip Akbayram konser verecek. Dün Zonguldak günleri vardı İstanbul’da bizden de gidenler oldu. Orada müzikler çalındı, eğlendiler. Orada müzik var, burada yapamazsınız diyorlar. Demek ki zayıflamaya başladık. Sadece törenlerde konuşmakla bu iş olmuyor. Cumhuriyeti, sık sık eda etmemiz lazım, burada varlığımızı göstermemiz lazım.Hepinizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.