Çocuk Şenliği'nde renkli görüntüler!..

Ekonomi Yayın: 24 Nisan 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 24.04.2019 15:21:40
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

FOTO VE VİDEO GALERİ YÜKLENİYOR..

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü , Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlkokulu ve Pestilci Ortaokulu koordinatörlüğünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde ilki düzenlenen Çocuk Oyunları Şenliğinde renkli görüntüler ortaya çıktı.
Kdz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy’un destekleriyle düzenlenen ve tüm protokolün oyunlara katılarak çocuklarla eğlendiği bu organizasyonda İlkokullar kategorisinde Çemberle İşbirliği Oyunu, El Ele Çemberin İçinden Geçme ve Sırt Sırta Top Taşıma Oyunu,Ortaokullar Kategorisinde ise Pestilci Ortaokulunun Erasmus + Projesi olan Benimle Oynar mısın? İsimli projesi kapsamında Gezegenler Kulesi isimli oyun oynandı. Oyunların hepsi eğlenceye yönelik olup aynı zamanda çocuklar arasında işbirliği ve takım çalışmasını artırmaya yönelikti.

Yarışmamalarda derece alan okullar:

Gezegenler Kulesi

1.İsmet İnönü Ortaokulu

2.Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu

3.Kızılcapınar Ortaokulu

Çemberle İşbirliği Oyunu

1.Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlkokulu

2.İzmirlioğlu İlkokulu

3.İhsan Yılmaz İlkokulu

El Ele tutuşup Çemberin İçinden Geçme

1.Gazi İlkokulu

2.İhsan Yılmaz İlkokulu

3.İzmirlioğlu İlkokulu

Sırt sırta Top Taşıma Oyunu

1.İsmet İnönü İlkokulu

2.İhsan Yılmaz İlkokulu

3.İzmirlioğlu İlkokulu

Dereceye giren takımlara kupaları verilirken, katılan tüm öğrencilere katılım madalyası verilerek çocuklar onure edildiler.

Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlkokulu Müdürü V. Burak Turgut ve Pestilci Ortaokulu Müdürü Birol Sarıgül 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen Çocuk Şenliği için desteklerini esirgemen Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Akksoy’a ,İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Keleş’e ’e,katılan protokole ve yarışmalara iştirak eden tüm okullara teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.