Coronavirüs Ereğliden can aldı..

Koronavirüs (Kovid-19) vaka sayısı Kdz.Ereğli'de 47'ye yükselirken yoğun bakımda yatan 72 yaşındaki hasta hayatını kaybetti.

Gündem Yayın: 16 Nisan 2020 - Perşembe - Güncelleme: 16.04.2020 14:06:42
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi'nde koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda tedavisi devam eden koah hastası B.Ç. sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Ailesinin de karantinada olduğu öğrenilen B.Ç.'nin Ereğli E.Sofular Köyü'nde ikamet ettiği öğrenildi. Yoğun bakımda yatan hasta sayısı ise 4 oldu. Bilindiği üzere daha önce de Ereğli Devlet Hastanesi'nde koronavirüs şüphesi ile gözetim altında tutulan ve test sonuçları negatif çıkan bir kişi de hayatını kaybetmişti.

B.Ç.'nin cenazesi köyünde iş makinesi ile açılan mezara özel kıyafetli görevliler tarafından toprağa verildi. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.