Çorumluoğlu “Sıkıntılı bir durum yok.”

Kaymakam İsmail Çorumluoğlu Sırbistan’dan Ereğli ve Alaplı ilçelerine gelen 7 kişiden ikisinin hastanede gözetim altında tutulduğunu ve test sonuçlarının beklendiğini ifade etti. Çorumluoğlu her iki vatandaşımızda şu anda sıkıntılı bir durum olmadığını belirtti.

Gündem Yayın: 20 Mart 2020 - Cuma - Güncelleme: 20.03.2020 22:58:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ilçede yaşanan koronovirüs ile ilgili gelişmeler hakkında bilgi verdi. Sırbistan’dan yurda gelen biri Ereğli diğer altı kişi ise Alaplı’da olan 7 kişiden ikisinin yüksek ateş nedeniyle Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’nde gözetim altında bulunduğunu ve test sonuçlarının beklendiğini söyledi.  Şuana kadar iki ilçede sıkıntılı bir durum olmadığını belirten İsmail Çorumluoğlu, 5 kişi evlerinde kendilerini izole etmiş durumdalar. O vatandaşlarımızın da da takibi yapılıyor. Her iki ilçemizde testleri pozitif çıkan hastamız yok. Buda bizim için sevindirici bir durum. Hastanemiz personeli şuan süreci çok iyi götürüyor. Bizde sıkı şekilde durum takibini yapıyoruz. Yurt dışından gelen 7 vatandaşlarımızın önümüzdeki Çarşamba günü 14 günlük süreci doluyor. Her şey açık bir şekilde açıklanıyor. Kamuoyundan gizlenen, saklanan bir bilgi yok, olması da mümkün değil. Vatandaşlarımız rahat olsunlar, korkuya kapılacakları bir durum söz konusu değil. Bakanlığımız tarafından önerilen tedbirlere uymaya devam etsinler” dedi.
Çorumluoğlu halkı yanlış bilgilerle korku ve panik durumuna düşürecek paylaşımlarda bulunanlara karşıda gerekli cezai yaptırımları ise uyguladıklarını ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.