Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Ereğli'yi İbrahim Sezer İle Taçlandıracağız'...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Zonguldak mitinginde ,elini kaldırdığı İbrahim Sezer'in kulağına bir şeyler fısıldadıktan sonra, 'İnşallah Ereğli'yi İbrahim Sezer ile taçlandıracağız' dedi.

Siyaset Yayın: 10 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 10.02.2024 21:14:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

onguldak'ta gerçekleşen yeni miting alanında binlerce kişiye hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yerel seçimlerinde Zonguldak ve ilçelerinin belediye başkan adaylarının desteklemek üzere kente geldi.

Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Recep Tayyip ErdoğanKdz. Ereğli'den, Alaplı'dan, Devrek'ten, Çaycuma'dan, Kilimli'den, Kozlu'dan, Gökçebey'den gelenlere, kısaca Zonguldaklılara hitap etti. 

 

Alanda yaklaşık 20 bin kişi olduğu belirtilirken, Kdz. Ereğli'den 70 araçlık konvoy zinciri yapıldı. Miting alanına AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet BozkurtAK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Muhammet Mücahit Andiç,

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim SezerAK Parti Kadın ve Gençlik Kolları, önlüğünde gidilirken, Alaplı'dan da Başkan Adayı Recep Ocak ve İlçe Teşkilatı ve AK Partiye gönül veren insanlar yer aldı. 

İbrahim Sezer'i ismi anons edilince Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbrahim Sezer'in kulağına bir şeyler fısıldadıktan sonra, 'İnşallah Ereğli'yi İbrahim Sezer ile taçlandıracağız' dedi.

AK Parti Alaplı Adayı Recep OcakAK Parti Ormanlı Belde Belediye Başkan Adayı Bayram BaşolAK Parti Gülüç Belediye Başkan Adayı Kerim Sönmez,

AK Parti Kandllli Belediye Başkan Adayı Osman Çakmakoğlu'nun da elini kaldıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kapı kapı dolaşıp ilçe ve belde belediyelerini AK Parti iktidarı ile buluşturacaklarını söyledi. 

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.