Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sürpriz parti olacağız..

BBP'nin 52 bin nüfuslu İlçedeki Gövde Gösterisine Hüseyin Uysal'da Katıldı!...

Siyaset Yayın: 04 Mart 2022 - Cuma - Güncelleme: 04.03.2022 00:32:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

52 bin nüfuslu Kocaeli Dilovası'nın 7.Olağan lçe KongresiBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kdz. Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanı Op.Dr. Hüseyin Uysal'ın katılımıyla gerçekleşti.  

 

Yoğun katılımcılarla birlikte partililerle adeta gövde gösteri yapan BBP'de İlçe Başkanı Metehan Küpçü sloganları atıldı.

Kongre öncesi Dilovası BBP ilçe Başkanlığı binasının açılışı da yapılırken, kongreye BBP Genel Başkan Yardımcısı, Op.Dr. Hüseyin Uysal ve Genel Başkan Yardımcısı Muhittin AçıcıMKYK Üyesi Gökmen Türkkan’ı ve Kocaeli il Başkanı Remzi Kaya ve yönetimi ile Kocaeli'ndeki BBP ilçe başkanları ilçe çok sayıda partili katıldı.

Yaşanan Ukrayna-Rusya savaşını değerlendiren Op.Dr. Hüseyin Uysal, Karadeniz'e kıyısı olan Türkiye'nin izlediği tarafsızlık politikasına ve boğazlar konusundaki kararına destek verirken, Cumhur İttifakı'nda bulunan Büyük Birlik Partisi'nin 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimlerinde sürpiz parti olacağını söyledi. 

Öte yandan ilçedeki Erzurumlular Derneği'nin etkinliklerine de katılan Op.Dr. Hüseyin Uysal, yerel televiyonda da savaş sonrası dünyada yaşanabilecek olası enerji krizine değinerek, Akdeniz'de ve Karadeniz'de bulunan doğalgazın önemine dikkat çekti.  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.