Demirtaş; “Öğrenci ve öğretmenlerimizin yanındayız…"

Zonguldak Ereğli Gülüç Vesile Dikmen İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencileri Gülüç Belde Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı makamında ziyaret ettiler.
Gülüç Vesile Dikmen İlköğretim okulu 3. sınıf öğrencileri, sosyal bilgiler derslerindeki yerel yönetimler konusuna istinaden okul müdür yardımcısı Cengiz Baysal ve sınıf öğretmenleri ile birlikte Gülüç Belediyesi'ni ziyaret ettiler. Başkan Gökhan Demirtaş, makamında kabul ettiği öğrencilere yerel yönetimler konusunda bilgiler verdi.
Gökhan Demirtaş, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitimlerine devam edebilmeleri için Gülüç Belediyesi olarak tüm imkânlarımızla öğrenci ve öğretmenlerimizin yanındayız" dedi.
Ziyarette öğrencilerin istek ve beklentilerini de dinleyen Başkan Gökhan Demirtaş, Gülüç Vesile Dikmen İlköğretim okulu öğretmen ve öğrencileri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi, ziyarete gelen öğrencilere çeşitli ikramlarda bulundu.