Dev Demiryolu projesi yakın zamanda ihaleye çıkıyor

Yerli ve Milli Teknoloji Platformu’nun sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, Karasu-Akçakoca-Kdz.Ereğli, Zonguldak ve Bartın demiryolu projesinin çok yakında ihale edileceği belirtildi.

Yayın: 09 Eylül 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 09.09.2024 16:57:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 38 sn.
Takip EtGoogle News

İç kesimlerdeki sanayi bölgelerinin limanlara bağlanma çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek olan Karasu-Akçakoca- Kdz.Ereğli, Zonguldak ve Bartın demiryolu projesinin projelendirme aşamasında olduğu açıklandı.

Konu ile ilgili Yerli ve Milli Teknoloji Platformu tarafından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Sanayi Demir Ağlarla Bağlanıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, iç kesimlerdeki sanayi bölgelerini limanlara bağlama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor!  6 ay içinde ihale edilmesi beklenen 9 yeni demiryolu hattı projelendirme aşamasında. Bu hatlar, Türkiye ve Irak arasındaki Kalkınma Yolu’na da entegre olacak!

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.