Devrek sel felaketinin sonuçlarını fotoğraflar anlattı.

Geçtiğimiz günlerde bölgemizde yaşanan aşırı yağış sonrası Bartın, Karabük, Safranbolu,Zonguldak, Ereğli,Devrek gibi yerlerin belirli yerlerinde su taşkınları yaşandı.

Gündem Yayın: 11 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 11.07.2023 01:56:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Geçtiğimiz günlerde ülkemizde ve özellikle bölgemizde  yaşanan aşırı yağış sonrası Bartın, Karabük,Safranbolu,Zonguldak,Beypına,  Ereğli,Devrek  gibi yerlerin belirli yerlerinde su taşkınları yaşandı.

Sel felaketi ile bu bölgeler adeta savaş alanına döndü. Birçok ev ve iş yeri sular altında kalırken birçok araç ise sele kapıldı. 
Kdz.Ereğliye 65km mesafe uzaklıkta olan Zonguldak'a bağlı Devrek ilçesi selden en çok etkilenenlerden biri olurken, ciddi maddi kayıplar oluştu. Sosyal medyada paylaşılan felaket fotoğrafları yaşanan selin ne kadar ciddi boyutta olduğunu gösterdi.


Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.