Dünyanın en eski ve en zor mesleklerinden biri Madenciliktir.

Ekonomi Yayın: 03 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 03.12.2019 16:27:38
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, konuya ilişkin yazılı açıklamasında, maden emekçilerine vefa borcunun ödenmesinin mümkün olmadığının altını çizdi.

Kaymakam Çorumluoğlu konuya ilişkin mesajında ayrıca şu görüşlere yer verdi;

“Dünyanın en eski ve en zor mesleklerinden biri Madenciliktir. Yeraltı kaynaklarımızı çıkarmak için yerin binlerce metre altında alın teri döken maden emekçilerine vefa borcu asla ödenemez.

Madenciliğin gelişmesini sağlayacak tedbirlerin alınarak desteklenmesi, keşfedilen her kaynak ve üretime geçirilen her madenin ülkemizin kalkınmasına katkı  sağlayacağını unutmadan, çevre ve insan sağlığına duyarlı bir üretim anlayışı ile maden zenginliklerimizi ekonomiye kazandırılması temennisindeyiz.

Tüm madencilerimize, her türlü kazadan ve olumsuzluktan uzak, iş güvenliği ve sağlığı içerisinde bir çalışma ortamı ile aileleriyle birlikte  sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yaşam diliyor, mesleğini yaparken hayatını  kaybeden maden şehitlerimizi de rahmetle anıyorum.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.