Emniyet Müdürü Ünlü Kızılay’ı ziyaret etti..

Kdz. Ereğli ilçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Gündem Yayın: 23 Haziran 2022 - Perşembe - Güncelleme: 23.06.2022 18:25:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi’ni ziyaret ederek Başkan Kürşat Yağız, yönetim kurulu üyeleri Ramazan Toprak, Şakir Bayram, Buğra Sayın Kaplan, Kızılay gönüllüsü İş İnsanı Cemil Şahin ile bir süre sohbet etti. Başkan Yağız ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Ünlü’ye teşekkür etti.

Kızılay Kdz. Ereğli Şubesi olarak göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları çalışmalar ve hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgiler veren Başkan Yağız, Kızılay olarak ilçede tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde ortak çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Kdz. Ereğli ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son dönemlerde ilçenin asayiş ve huzuru için önemli çalışmalar yaptığını ve bu çalışmaları takdirle karşıladıklarını da dile getiren Başkan Yağız, Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü nezdinde tüm polis ekiplerini başarılarından dolayı kutladı.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.