Ereğli Meydanbaşında silahlı yaralama..

Kdz.Ereğli'de bir kişi vuruldu. Olay yerine birçok polis sevk edilirken, 112 Acil Sağlık ekibi gelerek olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı.

Asayiş Yayın: 28 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 28.01.2024 16:37:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli'de T.K. isimli şahıs eski eşini ateşli silahla vurdu. Vücudunun 6 yerine isabet eden kurşunla yaralanan B.K (22) isimli kadın 112 Acil Sağlık Ekiblerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak özel bir hastaneye sevk edildi. Aralarında telefonla tartışma yaşandıktan sonra Düzce'den geldiği iddia edilen eski koca T.K.'nın (25) olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

Ölen şahsın yakınlarının da silahın ateşlendiği esnada olay yerinde olduğu ve olay sonrası vurulan kadının kız kardeşi tarafından firari T.K.'nın (25) arabasının camlarını parçaladığı iddialar arasında.

VİDEO:

https://youtube.com/shorts/gHmrM2eQYw8?si=dSXjs35ChnCMUf1e

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.