Ereğli`de koronadan ölüm 212'yi buldu!...

Kdz. Ereğli`de koronadan ölüm 212'yi buldu!...

Gündem Yayın: 15 Mart 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 15.03.2021 17:40:21
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli’de Koronavirüs kaynaklı 2 bir can kaybı daha yaşandı.

İlçeye bağlı Çevlük Köyünde ikamet eden ve bir süredir Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi gören 83 yaşındaki Fatma D., hayatını kaybetti.

Vefatı kayıtlara bulaşıcı hastalık olarak geçen Fatma D.’nın cenazesi, Çevlik Köyü mezarlığında Koronavirüs tedbirleri alınarak toprağa verildi.

İlçenin Uzun Mehmet Mahallesinde ikamet eden ve bir süredir Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi gören 83 yaşındaki Hüsniye C., hayatını kaybetti.

Vefatı kayıtlara bulaşıcı hastalık olarak geçen Hüsniye C.’nin cenazesi virüs tedbirleri alınarak Karabük’ün Eskipazar ilçesinde torağa verildi. .

Ereğli’de böylece Mart 2021 virüs kaynaklı can kaybı sayısı 5’e çıktı.

İlçede 2021 yılı Ocak ayında 21Şubat ayında ise 5 kişi hayatını kaybetmişti. Kdz. Ereğli’de ilk vefatın yaşandığı 16 Nisan 2020 tarihinden bugüne virüs kaynaklı vefat sayısı ise 212'ye ulaştı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.