Ereğli'de Meral Akşener 'e yoğun ilgi..

Zonguldak start vererek önce Ormanlı sonra Kdz.Ereğli'ye gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yoğun ilgi vardı. Yoğun ilgiden memnun kaldığını dile getiren Akşener esnaf ve çarşı dükkanlarını ziyaret etti, sorunları dinledi.

Siyaset Yayın: 11 Haziran 2021 - Cuma - Güncelleme: 11.06.2021 19:23:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener2 saat gecikmeli geldiği Kdz. Ereğli'de  bazı esnafları, çarşı merkezinde ziyaret etti. 

Esnaf ziyaretinde esnafın sıkıntılarını dinleyen Genel Başkan esnafın geçimlerini nasıl sağladıkları konusunda bilgi aldı. Pandemi döneminde esnafa verilen Sosyal Yardımları yetersiz bulan Akşener biz yardımların 10 bin TL verilmesi konusunda hükümete baskı yaptıklarını dile getirdi. 

İlçe çarşı merkezi, İYİ Parti ve Meral Akşener bayraklarıyla süslenirken, İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Batu Müftüoğlu'nun asttırdığı 'Ereğli Seni Çağırıyor, Cumhurbaşkanı Meral Akşener' yazılı pankartı da dikkat çekti. 

Öte yandan İYİ Parti Lideri Meral Akşener ile birlikte Millet İttifakı ortaklarından CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş'ta gezilere eşlik etti..

Ereğli esnaf gezisini tamamladıktan sonra Cam Kafe'ye gelerek, gezisini noktalamadan önce basın mensuplarınım soruları alan Akşener daha Sonra Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve Kadın Gücü Koooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık'ın hediyelerini ve Şehit Madenciler Derneği Başkanı Çetin Yiğitin 67 nolu formasını kabul ettikten sonra İlçeden  ayrıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.