Ereğli'de ölüm ve vaka artıyor...

Coronavirüs Ereğli’decan almaya devam ediyor. Edinilen bilgilere göre, bir süre önce Coronavirüs şüphesiyle Ereğli Devlet Hastanesine başvuran ve gözetim altına alındıktan sonra yapılan testi pozitif çıkan 79 yaşındaki Asiye Ş. hayatını kaybetti.

Gündem Yayın: 24 Nisan 2020 - Cuma - Güncelleme: 24.04.2020 20:50:43
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli’ye bağlı İmranlar köyü nüfusuna kayıtlı olduğu ve  Ruşanlar  köyünde ikamet ettiği öğrenilen Asiye Ş, gün içinde  gerekli tüm tedbirler alınarak Ruşanlar Köyü’nde özel ekip tarafından toprağa verilecek. Asiye Ş’nin ölümü Ereğli’de Korona’dan hayatını kaybeden ilk bayan hasta olarak kayıtlara geçti.

Ereğli’de son vaka verilerine göre,  58 olan vaka sayısı 63’e yükseldi. Sonucu pozitif çıkıp taburcu olanların sayısı ise 32, 10 kişinin ise numune alınarak sonucu bekleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.