Ereğli'nin beklediği yatırımlar masaya yatırıldı..

Kdz. Ereğli'ye 2. OSB, Ereğli Devrek Yolu, Ereğli Çevre Yolu, Kaymakamlık Binası, Üniversite Kampüsü gibi bekleyen sonunlar masaya yatırıldı.

Gündem Yayın: 24 Ağustos 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 24.08.2022 20:01:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, beraberinde AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ile birlikte Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Arslan Keleş'i ziyaret etti.

ETSO binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Arlan KeleşAK Parti heyetine Kdz.Ereğli'nin ivedilikle çözülmesi gereken konuları aktardı.

Başkan Arslan Keleş, masada konulan konuları şöyle sıraladı.

Kdz. Ereğli’de uzun yıllardır gündeminde olan

-BEÜ Kdz. Ereğli Eğitim Kampüsü Projesi,

-Kdz. Ereğli’nin Kıyıcak’tan başlayıp Ören Mahallesi’nden Zonguldak-Ereğli karayoluna bağlanacak olan Çevre Yolu Projesi,

-Ereğli-Devrek arası Karayolu,

-Kdz.Ereğli Kaymakamlık, Emniyet ve Diş Hastanesi Binalarının bir an önce yapılması konusu,

-Kdz. Ereğli TSO öncülüğünde yapılan 2. Organize Sanayi Bölgesi projesi,

-Kafes balıkçılığı,

-Kdz.Ereğli örtü altı tarımın geliştirilmesi

-Amatör Futbol Kulüpleri için saha yapımı

Başkan Arslan Keleş; "Biz bu projeleri takip ediyoruz. Kdz. Ereğli için hayati öneme sahip olduğunu düşünüyoruz. Bahsettiğimiz projeler hayata geçtiğinde Kdz. Ereğli’nin birçok sorunu çözülmüş olacak ve ilçemiz daha da büyüyüp gelişecek.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, AK Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkan Saffet Bozkurt ve beraberindeki heyete gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim.' dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.