‘Ev Alan Herkese Araba Hediye’

Ekonomi Yayın: 25 Temmuz 2019 - Perşembe - Güncelleme: 25.07.2019 17:33:30
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 5 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinin sevilen esnaflarından Şemsi Durdu MARIN LOFT projesi ile Batı Karadeniz’de ilklere imza atıldığını belirtti. Şemsi Durdu MARIN LOFT projesi ile ‘Ev Alan Herkese Araba Hediye’ ettiklerini ve bu kampanyanın Festival ayına özel olduğunu vurguladı.

Ereğli ilçesinin sevilen esnaflarından olan Şemsi Durdu MARIN LOFT projesine heyecan ile devam ettiklerini ve Avrupa standartlarına uygun bir hizmet vermeye çalıştıklarını ve bunula gurur duyduğunu belirtti.

Şemsi Durdu kaliteyi sergileyip, yansıtmadan dolayı hem caddemize yenilik getirdiğimizi düşündüğünü belirterek; “Geçen yılın son çeyreğinde başlamış olduğumuz MARIN LOFT projemize heyecan ile devam ediyoruz. Şuanda kabası 5 katın bitmiş durumda tabi Batı Karadeniz’de öncelikle ilklere imza attığımızı söylemek isterim. Bunu söylemem lazım. Aşağıda yaptığımız eksi iki kata kore kazık ve jet Kraft denilen teknolojiyi uyguladık. Bu teknoloji tabi biz mühendis tarafımız yok ama edindiğim bilgiler, öğrendiğim teknolojiler doğrultusunda Avrupa standartlarına uygun bir hizmet vermeye çalıştık. Bir kalite katmaya çalıştık inşaatımıza. Bu anlamda da gururluyuz. Kaliteyi sergileyip, yansıtmadan dolayı hem caddemize yenilik getirdiğimizi düşünüyorum. Kaliteden ödün vermediğimiz için de kendi kendimizle ekibimizle birlikte gurur duyuyorum.” dedi.

Merve Durdu MARIN LOFT projesinde her şeyi A Plus kullandıklarını ve hamam restorasyonundan ötürü tercih edilmesi gerektiğini belirterek; “Mimar ile ilgili zaten birlikte çalıştığımız mimarımız Hüseyin Hoca kendisi de Mimar Sinan’da aynı zamanda hala görev görüyor ve kürsüsü var. Zaten her türlü, her bir detayı kendisinden onay alarak koordineli bir şekilde ilerliyoruz ve tüm ekibimizle, uygulama ekibimizle birlikte. Olabildiğince her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiği kadar onun da yönlendirmeleri ile kendi araştırmalarımızla da her şeyi A Plus kullanmaya çalışıyoruz.

Şuanda da örnek bir daire projemiz var. İnşallah zaten elimizden geldiği kadar en yakın sürede onu paylaşıyor olacağız müşterilerimizle daha etkili. Yani içini gezdikleri zamanda zaten hani anlatmamıza da gerek kalmadan her şeyin kalitesine dokunarak, dokuları alarak, hissederek de kendileri ulaşabiliyor olacaklar. Yaşayarak görecekler.

Öncelikle konumundan ötürü zaten herhâlde bunu söylememize bile gerek yok. Bu son parsel herhalde Ereğli’de kalan. Onun dışında da zaten hem kaliteden ötürü hem prestijinden ötürü hem bence diğer bir artısı şuan hamam restorasyonundan ötürü yani her türlü konu da bence avantajı var. Ulaşım olarak da, manzara olarak da, keyif olarak da yaz, kış her mevsim kolaylık olarak da tercih edilmesi gereken bir yer olduğunu düşünüyorum.” dedi.

MARIN LOFT’TAN EV ALAN HERKESE ARABA HEDİYE…

Şemsi Durdu MARIN LOFT’TAN Ev Alan Herkese Araba Hediye kampanyasını yeniden düzenlenmeye başlayan ve 21’incisi düzenlenen festivalin heyecan veren bir gurur olmasından dolayı olduğu belirtti. Kampanyanın Festival ayına özel ve 31 Temmuz’a kadar geçerli olduğunu belirten Şemsi Durdu;

“Karadeniz Ereğli biliyorsunuz festivallerle anılan bir şehir. Bu yıl 21’incisi düzenlenen Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Festivali bize festival başladığından beri heyecan veren bir gururumuz oldu. Bunun için festival ayına özel geçen seneki fiyatları aynı olmak kaydıyla her ev alan bir araba hediye etmeyi planladık, Nissan marka her alan çekilişsiz, kurasız fiyatın içinde bir anahtar sizden bir anahtar bizden festivali ile sürpriz yapmak istedik. Bu aya özel öyle bir kampanyamız var. Bu sürprizimizde tam hem festivale dayalı, 21’incisi Yeniden festival oluşuna dayalı sürpriz yapmak istedik alıcılarımıza.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.