Evliliğe ilk adımlarını attılar

Oğuzhan Yürütmen ve Tuğçe Özkale çifti geçtiğimiz Cumartesi günü Ahsen Partievi'nde düzenledikleri nişan töreni evlilik yolunda ilk adımlarını attı.

Yaşam Yayın: 23 Temmuz 2024 - Salı - Güncelleme: 23.07.2024 18:34:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli’nin sevilen esnaflarından Ozan ve Evren Yürütmen çiftinin oğlu Oğuzhan Yürütmen ile İbrahim ve Sevim Özkale çiftinin kızı Tuğçe Özkale, düzenledikleri nişan töreni ile evliliklerine ilk adımı attılar.
Ev sahibi Yürütmen ve Özkale ailelerinin yakınları ve sevenleri nişan töreninde mutlu çifti yanlız bırakmadı. Yoğun katılımın sağlandığı nişan töreninde sembolik kız isteme olayı ailerler arasında tekrar gerçekleştirildi. Nişan töreninde düzenlenen etkinliklikler arasında, gelin adayı Tuğçe Özkara'nın damat adayı Oğuzhan Yürütmen'e tuzlu kahve ikram etmesi katılımcılara neşeli anlar yaşattı. Nişanda çalınan müzikler eşliğinde eğlenen misafirler, nişan sonrası çiftlere mutluluklar diledi.
Biz de Gazete Türk ailesi olarak Oğuzhan ve Tuğba çiftine mutluluklar dileriz.

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.