Evrim Balbaloğlu Sertan Kuzu hakkında açıklamada bulundu.

Balbaloğlu, İyi parti kanadına geçmesi ile gündeme oturan Sertan Kuzu hakkında görüşlerini açıkladı..

Siyaset Yayın: 26 Şubat 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 26.02.2022 01:06:01
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Takip EtGoogle News

Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, CHP’den istifa edip, İYİ Parti’ye katılan belediye meclis üyesi Sertan Kuzu ve partideki istifalar hakkında görüşlerini  açıkladı.

"BEN HERKESLE ÇALIŞIRIM"

Kuzu'nun İYİ Parti'ye geçişini 'kazanım' olarak değerlendiren Balbaloğlu; "Ben bunu partimizin bir kazanımı olarak değerlendiriyorum. Ben partimize katkı vermek isteyen herkes ile çalışırım."açıklamasını yaptı.

"TEK TARAFLI BİR İRADE"

Kuzu'nun İYİ Parti'ye katılımıyla İYİ Parti Kdz.Ereğli kurucu ilçe başkanı ve İl Disiplin Kurulu Başkanı Asım Tazegül ve diğer 2 yöneticinin istifası hakkında Balbaloğlu, kararın tek taraflı bir irade olduğunun altını çizerek; "Arkadaşların kararlarına saygı duymak zorundayız. Sonuçta bu tek taraflı bir irade. Bizim yorum yapmamız çok doğru değil", şeklinde açıklamada bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.