Gelmesi ertelenmişti Cumhurbaşkanı açılışlar İçin geliyor..

22 Ocak 2022 günü Zonguldak'a gelişi hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın 05 Şubat 2022 Cumartesi günü Zonguldak'a geleceği bildirildi.

Siyaset Yayın: 28 Ocak 2022 - Cuma - Güncelleme: 28.01.2022 21:11:14
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Takip EtGoogle News

AK Parti Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Muammer Avcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın 5 Şubat Cumartesi günüZonguldak’a geleceğini açıkladı.

Muammer Avcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Zonguldak’ımızın yarım asırdır hasretle ve heyecanla gerçekleşmesini beklediği proje bitti, sıra trafiğe açılışına geldi. 

Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın halkımıza duyduğu sevgi ve muhabbetini şehrimize kazandırdığı çok önemli eserlerden biliyoruz.

Bu eserlerden biri olan, Karaelmas 1 köprülü kavşağı, Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Tünelleri, Kilimli sahil yolu projesi 05 Ocak 2022 Cumartesi günü, bizzat Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile trafiğe açılacaktır.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.