Genel Müdür Oral protokol üyeleriyle buluştu...

Teknoloji Yayın: 24 Mayıs 2019 - Cuma - Güncelleme: 24.05.2019 10:37:02
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları(ERDEMİR) Genel Müdürü Salih Cem Oral, Ereğli ve Alaplı protokolü ve iş adamlarıyla  iftar programında  bir araya geldi.

Karadeniz Ereğli Göztepe Sosyal Tesislerinde ERDEMİR Genel Müdürü Salih Cem Oral,  Zonguldak Valisi Salih Cem Oral, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş bata olmak üzere Ereğli-Alaplı  protokolü  ve iş adamları ile  iftar programında bir araya geldi.

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Ereğli Belediye Başkanı HalilPosbıyık, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Cumhurşyet Başsavcısı Huzeyfe Yücedağ, Baro Başkanı Özel Eroğlu, Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, Ereğli, TSO Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu’nun yanı sıra Ereğli –Alaplı protokolü, gaziler ve iş adamları katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programı iftar sonrası sohbet eşliğinde sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.