Gökçebey ve Devrek başkanlarını seçti...

Kdz. Ereğli'de yaşayan 15 bin Devrek ve Gökçebeyli yeni başkanlarını ve yönetimini seçti.

Gündem Yayın: 07 Nisan 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 07.04.2021 16:30:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli'de yaşayan Devrek ve Gökçebeyliler birlik ve beraberlik adına çıktıkları yolda,18 Mart'ta başkanlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, prosedür gereği yeni başkanlarını da seçtiler. Kdz. Ereğli Devrek Gökçebey Kültür ve Dayanışma Derneği, vefat eden merhum başkanları Satılmış Kutucu'nun vefatıyla birlikte yeni başkanlarını ve yönetimini belirledi.

Yönetim Kurulu Üyeleri ağırlıklı Erdemir çalışanlarından oluşurken, derneğin sekreteryası ise daha öncede başarılı proje çalışmalara imza atmış bir isim.  Derneğin yönetimindeki tek bayan olan, azmi, zekası ve çalışkanlıyla dikkat çeken Nurten Yılmaz'a emanet. 

Seçim sonrası sosyal medya sayfalarından yeni ekibi yayınlayan derneğin açıklaması şöyle;

'Değerli hemşehrilerimiz; merhum başkanımız Satılmış Kutucu'nun vefatı nedeni ile boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine, Cengiz Berber getirilmiştir 05 Nisan 2021 tarihinde yaptığımız Yönetim Kurulu Toplantısında yeni yönetim kurulu görev dağılımı şu şekilde gerçekleşmiştir.

Yönetim kurulu başkanlığına:
ADEM KABASAKAL
Yönetim kurulu başkan yardımcılığına:
FERHAT ALTUNAY
Muhasip:
ERCAN BOSTANCI
Sekreter:
NURTEN YILMAZ
Üyeler:
REMZI BASAN, İLYAS ÇAKIR, CENGİZ BERBER

Bu vesile ile merhum başkanımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar dileriz. Yeni yönetime başarılar dileriz. Göstermiş olduğunuz güvene teşekkür ederiz' denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.