Gurbetçiye özel...

Ekonomi Yayın: 19 Temmuz 2019 - Cuma - Güncelleme: 19.07.2019 19:16:26
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

Avrupa Zonguldaklılar Derneği ve ALFEMO Kdz Ereğli Bayii arasında, dernek üyelerinin ekstra indirimlerden yararlanması amacıyla protokol imzalandığı bildirildi.

Avrupa Zonguldaklılar Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yard. Yusuf Karail ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Aydın, Yılmaz Kuruoğlu Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası önceki dönem Başkanı ve ALFEMO Mobilya Kdz. Ereğli bayisi olan Sertan Yalçın’nı işyerinde ziyaret etti.

Ziyarette Avrupa Zonguldaklılar Derneği Üyelerinin faydalanması için üyelere özel %5 den %20’ye varan ekstra indirimler yapılması için protokol imzalanmıştır.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sertan Yalçın “ ALFEMO Mobilya olarak amacımız, Yurt dışında yaşayan hemşerilerimizin Dünya Kaliteli Ödüllü ürünlerimize daha uygun fiyatlarla sahip olmalarını sağlamaktır. “dedi

Dernek Başkan Yardımcısı Yusuf Karail  ise “Amaçlarının dernek üyesi olmanın ayrıcalıklarını üyelerine fayda sağlayarak yaşatmak olduğunu belirtti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.