Kripto para konusunda Kasım 2020 'de uyarmıştı..

Borsa CEO’su Faruk Fatih Özer’in sosyal medya hesaplarını kapatarak sırra kadem basması ve hiçbir açıklama yapmaması yatırımcılar da “ikinci çiftlik bank” vakası yorumlarına neden oldu. GazeteTürk haber sitesi ekonomi yazarı M.Sinan Özçelik kasım 2020 'de köşesinde yer verdiği kripto para konusunda okuyucularını aylar öncesinden uyarmıştı.

Ekonomi Yayın: 26 Nisan 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 26.04.2021 17:51:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

GazeteTürk haber sitesi ekonomi yazarı M.Sinan Özçelik köşesinde kripto para konusunda okuyucularını uyarmıştı. Köşe yazısından bazı alıntılar şu şekilde:

"Fırsat mı kaçırıyor kafasındakiler bitcoin trenine bindi; trendekiler ileri gideceğine geri gitmeye başlayan trende kala kaldılar, 27 Kasım Cuma günü öğleden sonra bitcoin 132 bin seviyesine geriledi…

Dünyanın rezerv parası olacağına inanılan , bana göre önümüzdeki 10 sene içinde Dünya’nın gelmiş geçmiş en büyük finansal krizine sebep olacak coin çılgınlığının volatilesi, tenis topu kıvamında…"

 

"Bizler krize, volatiliteye  alışkınız… ona rağmen ters köşelere alışmakta halen zorlanıyoruz.

Genelde zıt köşeye atlayan kaleci için gol yemesi kaçınılmaz."

 

"Bir mali müşavir bile Bloomberg’de canlı yayına bağlanıp, ne bitcoine, ne bitcoin satan aracı şirketlere güveniyorum ama almak istiyorum sizce alayım mı?  diye sorar.   

Finansal istikrarın yok olduğu, panik havasında gerçekleşen, acaba fırsat mı kaçırıyorum havasında yapılan işlemler genelde ters köşe ile biter.."

"Özellikle uçan kaçan finansal ürünlerin, COİN GİBİ ARKASINDA NE OLDUĞU BELİRSİZ PİYASA'ın  peşinde koşulacağına bu tip yatırımların yapılması çok daha sağlıklı…  "

 

Yazının tamamını www.gazetetürk.com haber sitesi: http://xn--gazetetrk-w9a.com/yazar-gectigimiz-gunler-ters-koselerle-gecti-48.html  linkinden okuyabilirsiniz.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.