Halk otobüsü 65 yaşındaki kadını almayınca bakın ne oldu.

Halk Otobüsleri 65 yaş üstü nineyi almayınca bakın neler oldu? Bu görüntü sizi hem güldürecek, hem de üzecek!

Gündem Yayın: 23 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 23.03.2020 19:42:48
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Coronavirüs nedeniyle 65 üstüne sokağa çıkma yasağının gelmesinin ardından bu kez de halk otobüsleri ücretsiz kartları iptal etti. Darbe üstüne darbe yiiyen 65 üstü vatandaşlar adeta isyan etmeye başladı. 

Zonguldak'ta 65 yaşın üstünde olduğu için Özel Halk Otobüsüne alınmayan kadın, kendi yerden yere atarken, otobüsün önüne yattı.

Kendisini engelleyen görevlinin üstüne yürüyerek Otobüsü durdurmak için elinden geleni yapan kadının bu hali izleyenleri üzdü.

Çevredeki vatandaşlar tarafından çekilen görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Vatandaşlar tarafından yaşlı kadının otobüse binmek için yaptıkları sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Kadının otobüse binmek için yaptıkları ise hem güldürdü, hem de düşündürdü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.