Halkın yoğun katılımı ile gerçekleştirildi...

Ekonomi Yayın: 11 Ağustos 2019 - Pazar - Güncelleme: 11.08.2019 17:26:27
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Gülüç belde belediyesinde düzenlenen bayramlaşma programı halkın yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Kurban bayramının ilk günüde Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve Belediye Meclis üyeleri, belediye başkanlık makamında düzenlenen bayramlaşma töreninde Gülüç halkı ile bayramlaştı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma programı ile ilgili olarak açıklamada bulunan Gülüç belediye başkanı Gökhan Demirtaş “Bugün belediyemizde saat 14,00 ila17,00 arasında kurban bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledik. Kurban kesim işlerinin tamamlanmasının ardından bayramlaşma programımızı gerçekleştirdik. Bu senede her bayram olduğu gibi yoğun bir ilgi var. Gülüç halkımıza bu yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Mübarek kurban bayramlarını en içten dileklerimle kutlar sevdikleri ile birlikte güzel bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.