Hizmet adamı hizmetlerine kaldığı yerden…

Ekonomi Yayın: 10 Mayıs 2019 - Cuma - Güncelleme: 10.05.2019 10:20:44
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç belde belediye başkanı Gökhan Demirtaş, çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Yaptığı birçok hizmet ile Gülüç halkının takdirini toplayan Demirtaş, sahil bandında yapımına başlanan Kafe inşaatını inceledi.

Gülüç’ de belediye başkanlığına seçildiği 2014 yılından bu yana beldeye yaptığı çalışmalarla ve hizmetlerle halkın gönlünde taht kuran Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, hizmetlerine dur durak bilmeden devam ediyor. Gülüç halkına sahil bandını kazandıran ve beldede ki yaşayan halkın sağlıklı yürüyüş yapmasını ve sohbet etme imkânını sağlayan Demirtaş, sahil kafenin yapılması için gerekli çalışmaları yapmış ve inşaatına başlamıştı. İnşaatı hızla devam eden Sahil Kafede inceleme de bulunan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Belediye başkanlığından yapılan açıklamada ise “Belediye Başkanımız Gökhan Demirtaş, Belediye Başkanlığımız Fen İşleri Müdürlüğümüz Tarafından yapımı devam eden Sahil kafede incelemelerde bulundu” denildi.

GÜLÜÇ HALKINDAN BAŞKAN DEMİRTAŞ’A TEŞEKKÜR

G>erek sahilde gerek se de inşaatına başlanan Sahil Kafe ile ilgili düşüncelerini aktaran Gülüçlü vatandaşlar, Başkan Demirtaş’a teşekkür ettiler. Vatandaşlar “Başkanımız Gökhan Demirtaş, 2014 yılında belediye başkanlığını kazandıktan sonra verdiği sözleri bir bir yerine getirmişti. Sahilimiz yaşanacak bir hale getirdi. Şimdi akşamları ailemizle çocuklarımızla birlikte huzur ve güven içerisinde yürüyüş yapıyor, arkadaşlarımızla sohbet ediyoruz. Son olarak da Sahilde yürüdükten sonra çay içebileceğimiz, dinlenebileceğimiz bir kafeye sahip olacağız. Kendisinden Allah razı olsun. Hizmetlerinin devamını diliyoruz”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.