Hizmet için SİNAN DURDU…

Ekonomi Yayın: 29 Mart 2019 - Cuma - Güncelleme: 29.03.2019 13:58:36
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Uzun yıllardır siyaset hayatını sürdüren Sinan Durdu, İYİ Parti’den kendisine tevdi edilen İl Genel Meclis üyelik adaylığını ailesi ile görüştükten sonra kabul etti.

Adaylık sürecinin tamamlanmasının ardından çalışmalara başlayan Sinan Durdu, köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek neden aday olduğunu tek tek anlattı. Her gittiği köyde vatandaşların teveccühünü alan, sevgi ile karşılanan Durdu, seçildiği takdirde bölgesi için elinden geleni yapacağını söylediği konuşmalarında tam not aldı.

Vatandaşların yorumlarında ise Sinan Durdu’ya güvenin tam olduğu ifade edilirken, oyların Sinan Durdu’ya verileceği ve hatta çevrelerinde ki insanlarında Sinan Durdu’ya oy vermeleri için gerekli konuşmaların ve desteğin yapılacağı ifade edildi.

İYİ Parti İl Genel Meclis üyesi Birinci sıra Adayı Sinan Durdu “Bu memlekette para kazanan bu memlekette parasını harcayacak. Bizler hizmet adamıyız. Bizde sağ sol olmaz. Bize verilen görevi en iyi şekilde layıkıyla yerine getirmek için mücadele edilir. Her köyümüz her köylümüz bizim için değerlidir. Bunun için de hizmete talibiz. İYİ’ler bir gün mutlaka kazanır. Rabbim yardımcımız olsun”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.