İBRAHİM SEZER VE SAADET ORUÇ SEÇİMDE HIZ KESMİYOR

Seçime sayılı günler kala hız kesmeyen Ak Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, beraberinde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile iş dünyasında marka olmuş Tat Metal Çelik Sanayi’sini ziyaret etti.

Siyaset Yayın: 27 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 27.03.2024 18:52:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Akabinde Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç Kdz.Ereğli’de faaliyetlerini sürdüren Kdz.Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği ile Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundular.

Seçim çalışmaları kapsamında STK ziyaretini Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’na gerçekleştiren AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç ile beraberinde meclis üyesi adayları Ereğli TSO ile her daim istişare içinde olacaklarını söyledi. Gerçekleşen TSO ziyaretinde Bölgedeki iş adamlarının sorunlarını yakından takip ettiğini belirten Sezer her zaman Ticaret ve Sanayi Odası ile beraber karşılıklı fikir alışverişinde ilerleyeceklerini belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kdz.Ereğli Ticaret Odası Başkanı Arslan Keleş ise Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemiz de de yaklaşan yerel seçimler hepimiz için bir çıkış noktası, bu anlamda değerlendiriyoruz. Kdz.Ereğli heyecan anlamında nasibini alan ilçelerden bir tanesi. Rekabetin olacağı yerel seçim atmosferi ve yarışı olacak. Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemiz de de yaklaşan yerel seçimler hepimiz için bir çıkış noktası, bu anlamda değerlendiriyoruz. Kdz. Ereğli heyecan anlamında nasibini alan ilçelerden bir tanesi. Rekabetin olacağı yerel seçim atmosferi ve yarışı olacak inşallah bu yarışta sizlere başarılılar dilerim’ dedi

 

ENNEGELLİ VATANDAŞLARIMIZ İÇİN ÇOK PROJEMİZ VAR

Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç yönetim kurulu üyeleri Ereğli Engelliler Derneğini ziyaret etti. Ereğli Belediye Başkan adayı İbrahim Sezer “İlçemiz ve köylerinde yaşayan engelliler ve onların sorunları hepimizin sorunudur. Onların dertleriyle dertlenmek, ihtiyaçlarını gidermek siyasi bir konu değil, insani bir görevimizdir. Hepimiz birer engelli adayıyız. Engelliler bedende değil vicdandadır. Bu anlayışımız ile toplumun her kesiminin engellilere karşı gereken saygı ve desteği göstermesi gerekmektedir. Şu an için engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırıcı tesisler yeterli sayıda değil. Engelli vatandaşlarımız için birçok projeler hazırladık. Onların yaşamlarını kolaylaştırabilecek, yaşam standartlarını en üst seviyeye çıkaracak bu projeleri, başkanlığa geldiğimiz andan itibaren hayata sırayla geçirmeye başlayacağız.” dedi.

 Dernek Başkanı İsmail Şentürk Ereğli Belediye Başkan adayı İbrahim Sezer ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ile yönetim kurulu üyelerine, ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade ederek, engelliler adına teşekkür etti.

TATOĞLU GİBİ KDZ.EREĞLİ’MİZİ MARKA YAPMAYA KARARLIYIZ

Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç ve Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tat Metal Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tatoğlu makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette şirketin İSO 500 listesinde yer almasının önemine değinen Sezer konuyla ilgili şunları söyledi: “800 kişilik dev bir fabrikamız bölgemize hizmet veriyor. Bölgemizin önemli kuruluşlarından bir tanesi. İnşallah 31 Mart akşamı Ereğli Belediyesini Gerçek Hizmet Belediyeciliğine dahil olmasıyla, bu tür kuruluşlarımız ile iş birliği içerisinde sosyal, kültürel ve yapılacak projelerle Ereğli’mizi birlikte daha da ileriye taşıyacağız. Ereğli’mizi Tatoğlu gibi marka yapmaya kararlıyız” dedi.

Ziyaretten Duyduğu Memnuniyeti dile getiren Tat Metal Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tatoğlu ise gerçekleşecek olan seçimlerin Tüm Türkiye’ye ve Kdz.Ereğli’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.