İhsan Demirkol dur durak bilmiyor.

CHP Gülüç Belde başkanı İhsan Demirkol Gülüç’te gerek siyasi gerekse halkın arasında kendisinden söz ettirmeye devam ediyor.

Siyaset Yayın: 26 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 26.12.2023 16:38:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

CHP Gülüç Belde başkanı İhsan Demirkol Gülüç’te gerek siyasi gerekse halkın arasında kendisinden söz ettirmeye devam ediyor.

Seçime aylar kala Gülüç Beldesi'nde  partiler arasında ki seçim yarışı hız kazandı.Geçtiğimiz günlerde Gülüç Beldesi'nde pazar günleri kurulan Halk Pazarı'nda İhsan Demirkol başkanlığında Cumhuriyet Halk Partisi aday adayları esnafa yaptıkları toplu ziyaretler ile birlik mesajı verdiler. CHP belde teşkilatı başkanı İhsan Demirkol seçim çalışmaları kapsamında mahalle ve ev ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Ayrıca ihtiyaç sahiplerine de gıda yardımı veriyor.  Bu seçimde belirlenecek adayları ile çalışmalarını daha da hızlandıracaklarını belirten Demirkol, " Seçimde Gülüç Beldesi'nde Lider Parti çıkarak, belediye başkanlık koltuğuna CHP'li adayımız oturacak dedi. Yine Demirkol seçimi almaları halinde hizmet bazında herkese ulaşacaklarını ve ihtiyaç sahiplerine gereken yardımların sosyal belediyecilik adına sürdürüleceğini söyledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.