İlkay Özdemir Ortacami, Yeni Mahalle ve Gülderesi halkıyla bir araya geldi.

İlkay Özdemir seçim çalışmaları kapsamında beraberinde Kdz.Ereğli MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve partililer ile birlikte Ortacami Mevkii, Yenimahalle ve Gülderesi mahallerinde halk ziyaretleri gerçekleştirdi.

Yayın: 20 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 20.03.2024 19:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
İlkay Özdemir seçim çalışmaları kapsamında beraberinde Kdz.Ereğli MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve partililer ile birlikte Ortacami Mevkii, Yenimahalle ve Gülderesi mahallerinde halk ziyaretleri gerçekleştirdi.
 
İlkay Özcan mahalle gezilerini sosyal medya hesabından şu şekilde yorumladı:
 
"Gördüm ki yerel siyasetten ve belediyeden verdiği oyun karşılığını alamayan destek göremeyen bir çok bölgemizden bazıları da bu bölgelerimiz.
Güldere mahallesi çarşı merkeze en yakın mahallelerimizden ancak sanki Ereğli’nin dışında hiçbir İl’e ve hiçbir İlçeye ait olmayan unutulmuş bir bölge konumunda.
Ortacami ve Yenimahalle bölgeleri belli ki garanti görülüyor. Hizmet yok ,düzen yok, ilgi alaka yok. İnsanlar sıkılmış ve huzursuz.
Güldere mahallesindeki gençlerin “ bu güne kadar hep başkalarına oy verdik ama her sıkıntımızda sadece MHPliler yanımızdaydı bu sefer oyumuz sizin “ sözlerine güveniyorum.
Orta cami bölgesinde esnafın samimi karşılamalarına “ değişim istiyoruz ama bu değişim en doğru kişiyle olmalı ve anladık ki o kişi sizsiniz “ sözlerine güveniyorum.
Yenimahalle’deki teyzelerin “ biz hep CHP ye oy verdik keşke sende CHPden aday olsaydın kazanman daha kolay olurdu. Ama oyumuz senindir, kazanmanı istiyoruz. “ sözlerine güveniyorum.
Kafelerdeki gençlerin benimle sohbet ederken yüzlerinde oluşan gülümsemeye , gözlerinde parlayan ışıltıya güveniyorum.
Şahsıma olan yaklaşımlarından ötürü görüşebildiğim tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Desteklerinizi istiyorum.
Haydi Kdz. Ereğli’ye Kadın eli değsin !"
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.