İYİ’ ler mutlaka kazanır…

Ekonomi Yayın: 22 Mart 2019 - Cuma - Güncelleme: 22.03.2019 17:01:55
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi İYİ Parti İl Genel Meclis üyesi adayı Sinan Durdu, Güzelyurt, Yazıcılar ve Danışmentli köyleriyle devam etti. Durdu gittiği her yerde gördüğü ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken ‘İnşallah Her Şey çok İYİ olacak’ dedi.

İYİ Parti İl Genel Meclis üyesi adayı Sinan Durdu, durmak bilmeden seçim çalışmalarına devam ediyor. Durdu, Güzelyurt, Yazıcılar ve Danışmentli köylerinde devam ettiği çalışmaları ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında “Her şey şu ana kadar çok güzel gidiyor. Köylerde abilerimizin kardeşlerimizin yaklaşımları, bizlerle yaptıkları konuşmalar, sorunlarını anlatmaları, sorunların çözümü noktasında yaptığımız istişareler bana seçildiğim takdirde yol haritası olacak. Ben inanıyorum ki halkımızın da teveccühü ile bu göreve layık görüleceğim. Unutmayalım ki ‘İYİ’ ler bir gün mutlaka kazanır’ Bizim de kazanacağımız gün 31 Mart akşamı olacaktır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.