Jandarma 3 mahallenin yetkisini aldı..

İçişleri Bakanlığının oluru Kdz.Ereğli Kaymakamlığının onayı ile..

Gündem Yayın: 03 Kasım 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 03.11.2021 14:34:15
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli'nin kırsal kesimde kalan 3 mahallesinin genel asayiş sorumluluğu İçişleri Bakanlığının oluru ve Kdz.Ereğli Kaymakamlığının onayı ile Zonguldak İl Jandarma Komutanlığına devredildi.

Konuyla ilgili yapaılan açıklama şöyle:

İçişleri Bakanlığının Olur’u ve Kdz. Ereğli Kaymakamlığının onayı ile  Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk sahasında bulunan Hamzafakılı, Bölücek  ve Balı Mahallelerinin genel emniyet, asayiş ve trafik sorumluluğu 01.11.2021 tarihinden itibaren Kdz. Ereğli İlçe J.K.lığınca devralınmıştır.

Balı mahallesindeki emniyet asayiş ve trafik ile ilgili tüm iş ve işlemler Kandilli J.Krk.K.lığınca, Hamzafakılı ve Bölücek Mahallelerinde emniyet asayiş ve trafik ile ilgili tüm iş ve işlemler Kızılca J.Krk.K.lığınca, yürütülmeye başlanılmıştır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.