Kapı kapı sağlık dağıtıyorlar...

Kdz. Ereğli'ye bağlı Gülüç Belde Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, eşi Işıl Demirtaş ve belediye personeli ile birlikte tüm belde halkına sağlık seti dağıtıyor.

Gündem Yayın: 17 Nisan 2020 - Cuma - Güncelleme: 17.04.2020 21:42:01
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

apı kapı gezerek içerisinde maske, dezenfektan, ıslak mendil ve koronavirüse karşı korunma önerilerinin bulumduğu broşürlerin yer aldığı çantaları, eşi ile birlikte dağıtmaya başlayan Başkan Demirtaş, 8 bin 800 nüfusu bulunan Gülüç Beldesi’nin tamamına sağlık kitlerinin yeteceğini belirtti.

Başkan Demirtaş, '5 bin tanesini Kdz. Ereğli Kaymakamlığından, 10 bin adetini ise kendi imkanlarımızla temin ettiğimiz maskeleri, 5 bin adet dezenfekte ve 5 bin adet ıslak mendili ile vatandaşı buluşturuyoruz. Bu zorlu günlerde de Gülüç halkının yanındayız.

Gülüç’te hiç kimseyi maskesiz bırakmayacağız. İhtiyaç sahiplerine yardımlarımız devam edecek. Halkımızdan tek isteğim kurallara uysunlar, evlerinde kalsınlar, biz bu korona virüs savaşını da bu birlik ve beraberlik içerisinde inşallah yeneceğiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.