Kaymakam Çorumluoğlu’nu ziyaret ettiler!..

Ekonomi Yayın: 04 Eylül 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 04.09.2019 18:04:52
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Kdz Ereğli Belediyesi Zabıta Teşkilatı ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği yönetimini ağırladı.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre, Zabıta Haftasının 193. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla Kdz. Ereğli Belediyesi Zabıta Teşkilatı Kaymakam İsmail Çorumluoğlu’nu ziyaret etti.

Kaymakam İsmail Çorumluoğlu kendisini ziyaret eden Zabıta Teşkilatı yöneticilerine hitaben yaptığı konuşmada, bugüne kadar yaptıkları fedakârca çalışmalardan dolayı başta Belediye Zabıta Teşkilatını ve Ülkemizin dört bir yanında vatandaşların huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm Zabıta Teşkilatının Zabıta Haftasını kutladı. Çorumluoğlu, Zabıta personeline, görevlerinde başarılar diledi.

ÖZTÜRK VE YÖNETİMİNDEN ZİYARET...

Kaymakam Çorumluoğlu, Türkiye Harp Malulü, Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mehmet Öztürk ve Yeni Yönetim Kurulu’nu da kabul etti.

Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen  nezaket ziyaretinde, dernek yönetimi kaymakam Çorumluoğlu’na tanıtıldı. 

Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek yeni dönem görevlerinde başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.