KDZ. EREĞLİ, İZMİR TKDZ. EREĞLİ, İZMİR TURİZM FUARINDA TANITILDI

19. TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi’nde Kdz. Ereğli Belediyesi ve Kadın Gücü Kooperatifi, Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB) öncülüğünde Kdz. Ereğli’yi tanıttı.

Gündem Yayın: 08 Aralık 2025 - Pazartesi - Güncelleme: 08.12.2025 18:33:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
Türkiye’nin en büyük turizm fuarı olan 19. TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi, fuarizmir’de yapıldı.
Kdz. Ereğli Belediyesi ve Kadın Gücü Kooperatifi, Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB) öncülüğünde fuardaki yerini alarak Kdz. Ereğli’yi tanıttı.
 
 
 
Fuar merkezinin B holünde Kdz. Ereğli Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü personeli ile Kadın Gücü Kooperatifi temsilcileri, Kdz. Ereğli’ye özgü yöresel ürünleri sergiledi, kentin kültürünü ve doğal güzelliklerini tanıttı. Fuar katılımcılarına Kadın Gücü Kooperatifi gözleme, erişte, acuka başta olmak üzere kendi el ürünlerini, Özel kalem Müdürlüğü ise fındık ve Osmanlı çileği reçeli ikramında bulundu.
 
 
 
Ayrıca fuara gelen gençlere ve çocuklara Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın boyama kitapları hediye edildi.
Fuarda, Kdz. Ereğli Belediyesi ve Kadın Gücü Kooperatifi standı ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü.
 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.