Kdz. Ereğlili Baba Oğul 2 Doktor, Depremzedenin Yarasını Sarıyor!...

Kdz. Ereğlili Baba Oğul 2 Doktor, Depremzedenin Yarasını Sarıyor!...

Gündem Yayın: 14 Şubat 2023 - Salı - Güncelleme: 14.02.2023 16:12:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kdz. Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanı Genel Cerrah Op.Dr. Hüseyin Uysal ve oğlu Genel Cerrah Yrd. Doç Dr. Serkan Uysal ile birlikte depremzedeler için 5 gündür deprem bölgesinde. 

BBP Ve Alperen Ocakları da, Deprem Bölgesinde

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis ile birlikte depremin vurduğu Gaziantep, Nurdağı, Adıyaman ve Şanlıurfa’da incelemelerde bulunduklarını belirten Op.Dr. Hüseyin UysalKdz. Ereğli’den gelen TTK Armutçuk Madencileri ve Kdz. Ereğli Kızılay Gönüllüleri ile birlikte depremzedenin yarasını sarmak için sahada olduklarını vurguladı. 

Biz Millet Olarak Neler Gördük, Bunu da Atlatacağız

AFAD Koordineli olarak Alperen Ocaklarının da depremzedeye hizmet için çalıştığını hatırlatan Hüseyin Uysal, ‘Ülke olarak yüzyılın felaketi ile karşı karşıyayız. Depremlerin vurduğu bu alanı görmek ve yaşamak lazım. Devlet ve millet olarak el birliği ile omuz omuza vererek yaraları saracağız. Biz millet olarak neler gördük. Bunu da atlatacağız inşallah.

Kdz. Ereğli Kızılay Gönüllüleri, 24 Saat Görev Başında

Dünyada eşi benzeri görülmemiş bir dayanışma örneği sergileyen Türk Milletinin bu kenetlenmesini, dünya da izliyor. Biliyoruz ki, milletimizin kalbi de duası da, depremzede kardeşlerimiz ile beraber. Kızılay’ın ilçemizden gelen gönüllüleri de 24 saat görevi başında. Onlar da sahada.  

Yardım Tırlarını Gördükçe, Ereğli İle Gurur Duydum

İlçe belediye İtfaiyemizin, ilçemizin arama-kurtarma timlerinin, TTK Armutçuk madencilerimizin enkaz altında kurtardığı canlara şahit oldukça, ilçemizden art arda gelen yardım tırlarını gördükçe Kdz. Ereğli halkı ile de gurur duydum ‘dedi.

Doktor Serkan Uysal’da Ekiple, Deprem Bölgesinde

Öte yandan Hüseyin Uysal’ın oğlu Hacettepe Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalında çalışan Yrd. Doç. Op.Dr.Serkan Uysal’ında ekip arkadaşları ile birlikte Kahramanmaraş ve Hatay’da görevlendirildiği öğrenilirken, baba ve oğul deprem bölgesinde yaraları sarmaya çalışıyor. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.