Kdz. Ereğlili Havva Bozkurt, Antalya'dan Ödüllerle Döndü!

20-24 Ekim tarihleri arasında Antalya Bosphorus Otel'de düzenlenen güzellik bakım ve kuaförlük alanında eğitmenlik veren Havva Bozkurt, Karadeniz Ereğli'ye ödülle döndü.

Sağlık Yayın: 12 November 2025 - Wednesday - Güncelleme: 12.11.2025 19:28:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
Antalya'da güzellik, bakım ve kuaförlük alanında A'dan Z'ye eğitimler, muhteşem festival atmosferi yanında katılımcılara çeşiti alanlarda ödüller ve sertifikalar verildi.
 
Masaj Terapisti ve Eğitmen Havva Bozkurt, şu konuyla ifadelere yer verdi; 
 
 
 
'Sahnede masaj terapisti olarak eğitim verdim. Sahnede sadece bir performans değil, 'Havva Bozkurt Head Spa' olarak Karadeniz Ereğli’yi temsilen yılların emeği ve tutkusunu paylaştım.
 
 
Bu ödül,bana inanan ve yanımda olan herkesin başarısıdır.
 
Bu sahnede olmamı sağlayan,bu organizasyonu büyük bir emekle hazırlayan Ekrem Genç, Salkom Fest ve değerli ekibine gönülden teşekkür ediyorum.
 
 
Bu başarı tek başıma değil, beni her zaman destekleyen aileme ve benim için her birinin ayrı heyecan duyduğum danışanlarımın ve bana inanan herkese aittir.
 
 
Emek sabır ve tutkuyla yapılan her iş karşılığını buluyor, hepinize kalpten teşekkür ediyorum'...
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.