Kdz.Ereğli Sahiline Cami Yapım Kararı Çıktı!...

Kdz.Ereğli Sahiline Cami Yapım Kararı Çıktı!...

Gündem Yayın: 15 Mayıs 2022 - Pazar - Güncelleme: 15.05.2022 23:17:58
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın ilçede cami yapılması için seçtiği sahil yeri ve cami yapımına itiraz edeceklerini bildirdi.

Başkan Halil Posbyık konuya ilişkin sosyal medya sayfasından şu paylaşımı yaptı:

Kdz. Ereğli Çevre Platformu (KERÇEP) tarafından düzenlenen Moderatörlüğü'nü Avukat Yakup Okumuşoğlu'nun yaptığı, Prof. Dr. Doğan Kantarcı, Prof. Dr. Ali Osman Karababa, Tarım Orman İş Genel Başkanı Şükrü Durmuş’un katıldığı “Geleceğimiz İçin Çevre" paneline katıldık.

Panelde, kentimizin gündemine taşınan sahile cami yapımı konusunda gelinen son durum hakkında bilgi verdim. Cami için bakanlık tarafından Re’sen yapım kararı çıktı. Bu konuda yapmayı planladıklarımız hakkında açıklamalarda bulundum.'

Bilindiği gibi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, amfi tiyatro mevkiine deniz doldurmak suretiyle yapılması düşünülen cami için 5 ayrı noktada sondaj çalışması yaptıktan sonra, caminin yapılması onayını vermişti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.