Kdz.Ereğli sahiline zarar vermeyin!..

Kdz. Ereğli Belediyesi 19 Kasım felaketinde büyük zarar gören Ereğli sahilinde yaraları sarmaya devam ederken halkın ortak kullanım alanlarına insan eliyle verilen zararlar daha fazla üzüyor.

Yayın: 31 Temmuz 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 31.07.2024 16:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Geçtiğimiz yıl 19 Kasım’da yaşanan afette büyük zarar gören Türkiye’nin en güzel sahillerinden biri olan Kdz. Ereğli sahilini, belediye eskisinden daha güzel hale getirmek için büyük gayret gösterirken sahile insan eliyle verilen zararlar üzüntüye yol açıyor.

Çevre İl ve İlçelerden de ziyaretçi akınına uğrayan sahilde, son günlerde vandalların halkın ortak kullanım alanlarındaki banklara, aydınlatma lambalarına, futbol sahası tel örgülerine, oturaklara, banklara, kedi – köpek mama ve su kaplarına zarar verdikleri tespit edildi.

Kdz. Ereğli Belediyesi, afetin zararlarını ortadan kaldırmak için gece gündüz çalışırken insan eliyle verilen bu zararlar daha fazla üzdü. Ereğli sahilinde dinlenen, huzur bulan, gezinti yapan, bu güzellikleri paylaşan halkımızın ortak kullanım alanlarına zarar veren kişilere karşı daha duyarlı olmaları gerekiyor.

Zabıta ekipleri, sahilde denetimlerini artırarak kamu malına zarar verenlere karşı mücadelesini sürdürecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.