Kdz.Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş'ten teşekkür mesajı..

1 Ekim'de yapılacak TSO seçimlerine tekrar aday olan Kdz.Ereğli TSO başkanı Arslan Keleş yeni ekip arkadaşlarının tanıtımını Tatoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Arslan Keleş, 'Kdz. Ereğlimiz, temiz siyasetin, temiz ticaretin, alın terinin şehridir. Gözle korkutma, tehdit ile emeğimizin gasp edilmesine hiçbir kurum, kuruluş ve kişinin Ereğli’mizin gelişmesine engel olmasına izin vermeyelim.'...

Ekonomi Yayın: 22 Eylül 2022 - Perşembe - Güncelleme: 22.09.2022 03:20:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Arslan Keleş ekip arkadaşlarını tanıtmadan önce karılımcılara kürsüde konuşma yaparak geçtiği süre zarfında oda olarak birçok başarıya imza attıklarını dile getirdi. Gelecek dönemde üyelerine bölgede yer alan arka planda hesapları olan bir çok güç odaklarına karşı dik durduklarını söleyen Keleş üstü kapalı mesaj verirken, üyelerinden yapılacak seçimde Gelişime kendisiyle birlikte tekrar ortak olma çağrısında bulundu. 

Arslan Keleş'in Sosyal medya hesabından yayınladığı teşekkür mesajı şu şekilde;

Yeni dönemde “Gelişime ortak olun” sloganı ile çıktığımız bu yolda bu akşam düzenlediğimiz ve yeni ekip arkadaşlarımızı tanıttığımız programımıza katılarak bizlere destek oldunuz. Gerçekten muhteşemdiniz. Hep birlikte genç, dinamik ve vizyon sahibi bir ekiple Kdz. Ereğli’nin gelişmesi ve ekonomimizin büyümesi için var gücümüzle çalışacağız. Programa katılan ve katılamayan bize destek olan tüm TSO üyelerimize çok teşekkür ediyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.