Kdz.Ereğli TSO’dan Çorlu TSO’ya ziyaret

Karşılıklı yapılması planlanan projeler ve akreditasyon çalışmaları konuşuldu.

Ekonomi Yayın: 21 Eylül 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 21.09.2024 20:46:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Meclis Başkanı Tasin Tanyıldız, Başkan Yardımcısı Serdar Bakkaoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Cem Gül, TSO Genel Sekreteri Gündüz Acar ve Akademik Danışman Doç. Dr. Ferdi Keskinoğlu, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler.

Çorlu TSO Başkanı İzzet Volkan, Başkan Yardımcısı Cem Tunalı, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Korkut ve Genel Sekreter İbrahim Karagöz tarafından karşılanan Kdz.Ereğli heyetine, Çorlu TSO’nun çalışmaları konusunda bilgi verildi.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Keleş; bu tür ziyaretlerin karşılıklı işbirliğini güçlendirmeye yönelik olduğunun altını çizerek; “Çorlu TSO’ya nazik misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz. Karşılıklı yapılması planlanan projeler ve akreditasyon çalışmaları ile ilgili verimli bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. Bu projeleri yakın zamanda gerçekleştirmek için çalışmalarımız devam ediyor.”, dedi..

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.