Kdz.Ereğli Ünlülerle Caoştu..

23. Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nin ikinci gününde sahneye Derya Uluğ ve Mary Jane Müzik Grubu çıktı.

Kültür Yayın: 08 Temmuz 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 08.07.2023 17:20:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Emircan Saltabaş ve Halil Bal’ın DJ Performansının ardından sahne alan genç sanatçılar, Ereğlilere müzik ziyafeti sundu.

Kültür ve Sanat ağırlıklı etkinlikleriyle görkemli bir şekilde devam eden 23. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nin konser bölümünde bu kez Mary Jane ve Derya Uluğ sahne aldı.

Emircan Saltabaş ve Halil Bal, konserler öncesi Ereğlilere DJ Performansı sundu. Yurtdışından, ülkenin değişik illerinden ve Zonguldak bölgesinden Kdz. Ereğli’ye akın eden on binlerce vatandaş, müziğe doydu. Genç sanatçılar, Kdz. Ereğlilere muhteşem bir gece yaşattı.

Mary Jane Müzik Grubu üyeleri Begüm Yiğit, Arda Atılgan, İlker İnce ve Ömer Yiğit, Türkiye’nin en büyük festivalinde sahne almanın mutluluğunu seyircileriyle paylaştılar. 3 yıldır Ereğli’de olmayı beklediğini belirten Derya Uluğ ise, “Türkiye’nin en büyük festivalinde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Nasip bugüneymiş” dedi.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, sanatçılara çeşitli hediyeler takdim ettikten sonra onbinlerle birlikte “Sevgi, Barış, Dostluk..Ereğli İl Olsun” diye haykırdı.

osbıyık ayrıca, sahnede kentin yerel şarkılarından ‘söm söm yarim’ eşliğinde oynadı.

 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.